Hey, ik ben Saskia.

= The Social Reporter =
Als The Social Reporter deel ik, Saskia Mulder, verhalen van mensen die elke dag doen wat ze kunnen om de wereld duurzamer te maken. Of het nou een ondernemer is die afval upcyclet tot een nieuw product, een kok die op een creatieve manier voedselverspilling voorkomt, of iemand die een zelfvoorzienend huis aan het bouwen is. Volgens mij zijn er heel veel mensen met fantastische dingen bezig. En hoe meer mensen dat weten, hoe meer we het gevoel hebben dat we met z’n allen echt iets doen om klimaatverandering te voorkomen. 

Daarnaast probeer ik zelf ook het liefst alles uit wat ik kan doen om een beetje duurzamer te leven. Natuurlijk laat ik je graag meegenieten van al mijn geslaagde én gefaalde experimenten. Zodra ik iets heb uitgevogeld, deel ik wat ik heb geleerd zo concreet mogelijk, zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden, mocht jij er ook mee aan de slag willen.

= Kom in contact =

Zin om samen de wereld te redden? Of heb je iets anders te melden of te vragen? Vul dan onderstaand formulier in, of stuur me een privé berichtje op Instagram.

"We are the first generation to feel the impact of climate change and the last generation that can do something about it."

- Barack Obama.

Volg me hier