In de vlog van deze week geef ik een inkijkje in hoe duurzaam mijn voedingspatroon op dit moment is. Waar ik mee worstel en wat mij motiveert om steeds een stapje verder te gaan.

Daarnaast heb ik weer interessante informatie te delen. Bij de bijeenkomst van Klimaatgesprekken ging het deze week namelijk over de impact van de voedselketen. Ik leg uit hoe die impact is opgebouwd en waar je dus het beste op kunt focussen als je duurzamer wilt leven.

Hieronder deel ik ook de foto met verschillende voorbeelden van producten en hun impact in de verschillende fasen van de voedselketen. De uitleg erbij bespreek ik in de video.

Vlog: Voedingspatroon en voedselketen

Foto: De impact van de voedselketen. Overzicht van Klimaatgesprekken.

Impact voedselketen

Hoe duurzaam is jouw voedingspatroon? Wat zijn je grootste uitdagingen? Heb je iets anders te delen? Leuk als je het hieronder in de reacties laat weten!

= Kom in contact =

Zin om samen de wereld te redden? Of heb je iets anders te melden of te vragen? Vul dan onderstaand formulier in, of stuur me een privé berichtje op Instagram.

"We are the first generation to feel the impact of climate change and the last generation that can do something about it."

- Barack Obama.

Volg me hier