= Spelregels =

Hé, wat leuk dat jij iemand bent of kent die een duurzaam verhaal te delen heeft! Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik leg je alvast uit hoe het allemaal werkt, zodat je weet waar je aan toe bent.

Ik wil dat The Social Reporter een video over me maakt, hoe werkt dat?
Simpel, stuur me een berichtje via mijn contactformulier of Instagram met daarin een uitleg over wat je precies doet om de wereld duurzamer te maken en dan laat ik je weten of je in aanmerking komt (zie onder). Dan maken we een afspraak en kom ik langs om de video te maken. Tijdens de dag zelf zorg jij ervoor dat je iets leuks te laten zien hebt, zodat er veel afwisseling en tastbare actie in de video zit. En dat is het. Binnen twee weken daarna staat de video online.

Heb ik controle over de inhoud?
Dat niet. Ik maak de video, stel de vragen en bepaal wat er uiteindelijk in komt. Mijn doel is namelijk niet om een reclamefilmpje te maken, maar om jouw echte, authentieke verhaal te delen. Wel deel ik verhalen om positieve impact te hebben. Dus ik zoek niet naar negativiteit. Mocht er iets zijn dat je absoluut niet in beeld wil hebben, dan kun je me dit natuurlijk laten weten.

Kost het geld?
Je mag betalen wat je wil. Echt. Met een wederdienst of euro’s. En als dat nul euro is, maar jij wel een prachtig, duurzaam verhaal te delen hebt, houdt dat mij niet tegen om de video toch te maken. Ik doe het met liefde! Heb je een groter budget en wil je voor het werk betalen? Dan waardeer ik dat zeer en dan kan dat achteraf. Dit om de onafhankelijkheid van de video niet te beïnvloeden. Met een grotere donatie draag je er ook aan bij dat andere video’s gemaakt worden.

Komt iedereen in aanmerking?
Het gaat mij dus om mensen die de wereld duurzamer maken. Geen bedrijven dus, maar de mensen er achter. Bijvoorbeeld een ondernemer die afval upcycelt tot een nieuw product, een kok die op een creatieve manier voedselverspilling voorkomt, of iemand die een zelfvoorzienend huis aan het bouwen is. Kortom, mensen die een verhaal te delen hebben waar andere mensen iets aan kunnen hebben. Uiteindelijk bepaal ik altijd zelf of ik een video maak over iemand. De meeste onderwerpen selecteer ik dan ook zelf. Maar je mag me altijd iemand tippen natuurlijk!

Ik maak geen video’s over:

    • Mensen die producten vervaardigen uit nieuwe grondstoffen, ook al zijn deze duurzaam
    • Mensen die een webshop hebben en geen eigen producten verkopen
    • Alles wat op greenwashing lijkt.

Mijn vraag staat er niet tussen
Niet getreurd, stuur me een berichtje en ik beantwoord hem.

Hé jij!

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Je vindt hier verhalen van mensen die de wereld duurzamer maken. Of het nou een ondernemer is die afval upcyclet tot een nieuw product, een kok die op een creatieve manier voedselverspilling voorkomt, of iemand die een zelfvoorzienend huis aan het bouwen is. Ik maak een video over ze en deel hun verhaal met jou.
Lees meer…

Youtube kanaal

Instagram Feed

= Kom in contact =

Zin om samen de wereld te redden? Of heb je iets anders te melden of te vragen? Vul dan onderstaand formulier in, of stuur me een privé berichtje op Instagram.

"We are the first generation to feel the impact of climate change and the last generation that can do something about it."

- Barack Obama.

Volg me hier